Interieuradvies

Het team van De Klare Lijn staat voor je klaar met persoonlijk advies bij de inrichting van je woning of werkplek. Om die ene finishing touch aan te brengen die nog ontbrak, of om een compleet nieuw interieur voor je te ontwerpen. In alle gevallen kun je rekenen op deskundig advies, hulp bij keuzestress en inspiratie om buiten de lijntjes te denken.

Bekijk ons portfolio

Niets zo mooi als je eigen stijl

Bekijk ons portfolio

Voor een klein advies spreken we in de winkel of online af, en bespreken we je wensen. Bij een groter advies komen we langs om de mogelijkheden en wensen te inventariseren, maken we een ontwerp op maat, inclusief lichtplan en kleuradvies. Voor een groenplan werken we samen met Stadstuinwinkel Stek in Rotterdam.

Van klein tot groot

Interieuradvies is er in verschillende vormen, van klein tot groot. We denken graag met je mee, in onze winkel of online. Soms mis je net die ene finishing touch; dan helpt het team van De Klare Lijn je om een nieuw item toe te voegen, het perfecte palet te kiezen, of

Voor uitgebreidere inrichtingen maken we een plattegrond, werken een concept uit en presenteren ons voorstel inclusief moodboard, kleurenpalet, lichtplan en offerte op maat voor de gekozen items.

We ontwerpen niet alleen de plattegronden, maar tekenen de gekozen meubels en verlichting ook in 2D+wandaanzichten, aangevuld met 3D-modellen. We bepalen kleuren en materialen, ontwerpen een perfect lichtplan, en denken na over de vloer,  raambedekking en planten. Dan volgt de uitvoering, waarbij we zelf de styling en montage op locatie doen.

Lichtplan op maat

In balans

Een uitgebalanceerd lichtplan wekt een ruimte tot leven. Vaak zie je een goed belichte woonkamer en veel licht boven de (eet)tafel, maar blijft alles eromheen onderbelicht (en daarom: ondergeschikt). Met de juiste verlichting ontstaat samenhang in het interieur.

Bij het ontwerpen van het lichtplan kunnen we ons baseren op het aanwezige licht, de armaturen en/of contactpunten, of we bedenken een heel nieuw plan, bijvoorbeeld voor een verbouwing of nieuwbouwhuis. We denken graag mee over de beste plekken voor armaturen, licht- en contactpunten. Hoe eerder, hoe beter; dan kunnen we overleggen met elektriciens en uitvoerders en adviseren over het type bedrading, inbouwverlichting, vaste stroompunten, etc.

Atelier De Klare Lijn

Ontwerp op maat

Naast de uitgebreide collectie designmeubelen, verlichting en accessoires verzorgen we ook maatwerk. We helpen je graag bij het samenstellen van modulaire meubels. Bijvoorbeeld de kasten van merken Treku en Montana of de banken van Hay en Moroso, die uit  verschillende elementen bestaan en op helemaal op maat kunnen worden samengesteld. Met onze ervaring en deskundigheid weet je zeker dat je de juiste combinaties en stijlen kiest.

In sommige gevallen ontwerpen we zelf meubels, zoals kasten, benches en tafels. Zo procueren we onder ons eigen label "Atelier De Klare Lijn"  een bijzondere tafel die in alle maten, vormen, materialen en stijlen wordt uitgevoerd. Van vierkant tot ovaal, zo groot of klein als je wil. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en een prijsopgaaf.

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op, we staan je graag te woord!

071 – 51 46 873
info@deklarelijn.nl